Inspiratie: Display Technologie voor Retail

Inspiratie: Display Technologie voor Retail

Boost jouw retail beleving met display tech van AVEX en LG. De innovaties in de wereld van technologie volgen elkaar snel op. Van transparante displays tot de superdunne én buigbare O-LED screens.

Robin Houtzager - Accountmanager Retail Solutions - was onlangs op bezoek in het LG Experience Centre. Met hem maakten wij een compacte video waarin hij je de laatste ontwikkelingen in de wereld van de nieuwste displays, Curved LED en transparant LED laat zien.

Ook toont hij ter inspiratie een paar bijzondere en innovatieve voorbeelden om klanten te raken én jouw verkoop te stimuleren. 
Bekijk het zelf in de video

Prikkel jouw creativiteit met hulp display technologie
De innovaties in de wereld van display technologie volgen elkaar snel op. 
Van bijzondere displays in diverse maten tot de superdunne én buigbare curved OLED screens. En ook de toepassing van LED-walls gaat razendsnel.

De opkomst van betaalbare transparante LED-technologie
Transparante LED-technologie wordt steeds betaalbaarder, wat een ontwikkeling is om nauwlettend te volgen. Hoewel al geruime tijd beschikbaar, wordt het nu steeds gemakkelijker toe te passen en wordt de prijs steeds meer geschikt voor gebruik in een retail omgeving. Dit is echt een technologie die de creativiteit stimuleert... Hoe zou je deze technologie kunnen integreren in jouw winkel?

Een voorbeeld uit de praktijk met transparant LED
In de video met Robin is een oplossing te zien waarin een transparant O-LED wordt gecombineerd met schermen op de achtergrond én een touchscreen functionaliteit. Hierdoor wordt de aandacht van de bezoeker getrokken, maar kan ook door middel van storytelling het verhaal achter het product worden verteld.

Wil je meer weten over één of meer van deze oplossingen en hoe dit toegepast kan worden voor jullie stores of brand? Neem dan vandaag nog contact met AVEX op via 0346 - 259 259.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!