Grapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam

Grapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam

De wijnhandel opent de winkel in Amsterdam op de Van Woustraat recht tegenover de plek waar ooit de allereerste Grapedistrict werd geopend.

Grapedistrict opent op 17 mei een nieuwe flagshipstore. De wijnhandel opent de winkel in Amsterdam op de Van Woustraat recht tegenover de plek waar ooit de allereerste Grapedistrict werd geopend.

Grapedistrict wil dat de nieuwe wijnwinkel het ‘clubhuis van de wijnboeren’ wordt. Naast de winkel wordt de flagshipstore ook een proeflokaal. Er is een wijnbar en een lounge, die gebruikt kan worden bij wijnproeverijen. Het bedrijf wil in het pand ook workshops en masterclasses geven om de consument mee te nemen in de wereld van wijn. In totaal beslaat het geheel 450 vierkante meter.

De flagshipstore van de wijnhandel opent tegenover de plek van de eerste winkel ooit van het merk, die daardoor de deuren sluit.

Uitbreiding
Grapedistrict heeft nu 15 winkels in Nederland, maar ziet ruimte om door te groeien tot 25. De wijnhandel zal binnenkort een nieuwe winkel openen in Rotterdam en is op zoek naar meer locaties. De ambitie van 25 winkels is overigens niet nieuw. In 2021 vertelden eigenaren Gijs Groenevelt en Freek Padberg al tegen RetailTrends dat zij ruimte zagen voor dit aantal. Op dat moment kwam het bedrijf net uit de coronacrisis en was het “die puinhopen nog aan het goedmaken”.  

Dit is een premium artikel

Verder lezen?

Sluit je net als 2.500 bedrijven aan bij de RetailTrends-community

Slechts €10 voor de eerste maand

Word member van RetailTrends en krijg;
✅ toegang tot alle premium content;

✅ het RetailTrends-magazine (print + online);

✅ net als 40.000 nieuwsbriefabonnees dagelijks het laatste nieuws in je mailbox;

✅ gratis vacactureplaatsingen op RetailTrends Jobs;

✅ korting op RetailTrends-events.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!