Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailNews

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailNews

RetailNews, onderdeel van RetailTrends Media, beschikt samen met startup EXENZO over een vacaturesite voor professionals in retail. Op vacatures.retailnews.nl kunnen recruiters vacatures onder de aandacht brengen van professionals in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Afdelingsassistent bij Makro
Als afdelingsassistent bij Makro ben je verantwoordelijk voor het (mede) aansturen en functioneren van een van de winkelafdelingen. Commercie, logistiek en operatie hebben jouw specifieke aandacht in deze rol. Je bent tevens in staat het beste uit mensen te halen door hen te coachen en verder te ontwikkelen. Op het gebied van kwaliteit, kosten en service presteren jij en jouw team optimaal.

Vianen, fulltime
Vacaturedetails


Verkoopadviseurs bij Essent
Jij bent het visitekaartje van Essent in de BCC. Met jouw klantgerichte houding zorg je ervoor dat je de verwachtingen en behoeften van je klanten overtreft en hun leven makkelijker maakt. Je doet dit door te luisteren naar de klant en door te vragen. Je kunt de meest passende producten bieden, omdat je goed op de hoogte bent van de oplossingen die Essent heeft. Op basis van deze oplossingen geef je advies over energievraagstukken en verkoop je contracten die daarop aansluiten.

’s-Hertogenbosch, parttime
Vacaturedetails


Inkoopmanager bij Scapino
Als inkoopmanager ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de inkoopstrategie en zorg je er voor dat deze wordt uitgevoerd. Hiervoor stel je een assortiment- en leveranciersstrategie op, maak je een categorie jaarplan en bepaal en bewaak je het inkoopbudget. 
Assen, fulltime
Vacaturedetails


Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!